[EMS Discuss] Website update progress

Rick Osgood rick at richardosgood.com
Tue Feb 4 11:39:22 PST 2014


Hm yea that's true it must be the same vhost then.  In that case it does
point to probably being something weird with Wordpress.


On Tue, Feb 4, 2014 at 11:37 AM, Mr. Clif <clif at eugeneweb.com> wrote:

>  but the partkeeper URL is [www.]eugenemakerspace.com/pk<http://www.%5Deugenemakerspace.com/pk>and it works both ways so that is the same vhost.
>
> and mapping https to http while is a quick solution is the opposite of
> what the EFF recommends here:
>
> https://www.eff.org/https-everywhere
>
> Wouldn't that be funny if the browser rewrote the link to https and the
> site set it back to http? ;-)
>
>     Clif
>
>
> On 02/04/2014 11:28 AM, Cord Slatton wrote:
>
> I can use an apache rewrite to force https onto http for the wp part of
> the site.
> On Feb 4, 2014 11:11 AM, "Clif Cox" <clif at eugeneweb.com> wrote:
>
>> Oh I have a pet peve with the current website. If I go there
>> using https I just get a blank page. I don't know if it's
>> just me but the wiki is usually in https mode and when I
>> bounce back over to the WP site it just goes blank. :(
>>
>> Not sure if that is a WP config thing or it's in apachie,
>> but the wiki and partkeeper both work in https mode.
>>
>>    Thanks,
>>    Clif
>> --
>> Posted from the Discuss forum
>> _______________________________________________
>> Discuss mailing list
>> Discuss at eugenemakerspace.com
>> http://eugenemakerspace.com/mailman/listinfo/com.eugenemakerspace.discuss
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://eugenemakerspace.com/pipermail/com.eugenemakerspace.discuss/attachments/20140204/de0bbc58/attachment.html>


More information about the Discuss mailing list