[EMS Discuss] Website update progress

Mr. Clif clif at eugeneweb.com
Tue Feb 4 14:00:30 PST 2014


Great but where does it say that or how to type those into your browser. 
Looks like there is a bunch of stuff missing from the directions.

     Clif

On 02/04/2014 01:58 PM, Ellery Weber wrote:
>
> Two ports are needed. Http:// and command.
>
> On Feb 4, 2014 1:52 PM, "Mr. Clif" <clif at eugeneweb.com 
> <mailto:clif at eugeneweb.com>> wrote:
>
>     What is confusing is that the ports are specified inconsistently
>     in two places eg:
>     http://67.171.228.17:4626/ says port 4626 and below it says:
>     Port: 4627
>
>     I think you should correct the one on the URL since you can just
>     past that in and drop the Port: line.
>
>         Clif
>
>     On 02/04/2014 01:17 PM, Ellery Weber wrote:
>>
>>     The Webcam info currently on the site still works.
>>
>>     I'd remove the http:// info from the mac/Linux part.
>>
>>     Oh and it's 4628 for Mac Linux port (oops)
>>
>>     Ew
>>
>>     On Feb 4, 2014 1:15 PM, "Marie Slatton-Valle"
>>     <sparkleglitterglow at gmail.com
>>     <mailto:sparkleglitterglow at gmail.com>> wrote:
>>
>>         I just remembered the webcam login info on the website needs
>>         to updated also.  Is the info below correct as is?  And is
>>         this for the office cam, shop cam or both?  Should there be
>>         any additional instructions for logging in?  I recall some
>>         people having issues.
>>
>>         To access the new EMS video system:
>>
>>         Web Interface (Active X required):
>>
>>             http://67.171.228.17:4626/
>>
>>             Username: EMSGuest (case sensitive)
>>
>>             Password: 666666
>>
>>             Port: 4627
>>
>>         Mobile/Mac/Linux:
>>
>>             http://67.171.228.17:4626/
>>             Username: EMSGuest (case sensitive)
>>             Password: 666666
>>             Port: 6050
>>
>>
>>         Tested on Windows and Android :)
>>
>>         Cheers,
>>         Marie
>>
>>
>>
>>
>>         On Tue, Feb 4, 2014 at 11:39 AM, Rick Osgood
>>         <rick at richardosgood.com <mailto:rick at richardosgood.com>> wrote:
>>
>>             Hm yea that's true it must be the same vhost then.  In
>>             that case it does point to probably being something weird
>>             with Wordpress.
>>
>>
>>             On Tue, Feb 4, 2014 at 11:37 AM, Mr. Clif
>>             <clif at eugeneweb.com <mailto:clif at eugeneweb.com>> wrote:
>>
>>                 but the partkeeper URL is
>>                 [www.]eugenemakerspace.com/pk
>>                 <http://www.%5Deugenemakerspace.com/pk> and it works
>>                 both ways so that is the same vhost.
>>
>>                 and mapping https to http while is a quick solution
>>                 is the opposite of what the EFF recommends here:
>>
>>                 https://www.eff.org/https-everywhere
>>
>>                 Wouldn't that be funny if the browser rewrote the
>>                 link to https and the site set it back to http? ;-)
>>
>>                     Clif
>>
>>
>>                 On 02/04/2014 11:28 AM, Cord Slatton wrote:
>>>
>>>                 I can use an apache rewrite to force https onto http
>>>                 for the wp part of the site.
>>>
>>>                 On Feb 4, 2014 11:11 AM, "Clif Cox"
>>>                 <clif at eugeneweb.com <mailto:clif at eugeneweb.com>> wrote:
>>>
>>>                     Oh I have a pet peve with the current website.
>>>                     If I go there
>>>                     using https I just get a blank page. I don't
>>>                     know if it's
>>>                     just me but the wiki is usually in https mode
>>>                     and when I
>>>                     bounce back over to the WP site it just goes
>>>                     blank. :(
>>>
>>>                     Not sure if that is a WP config thing or it's in
>>>                     apachie,
>>>                     but the wiki and partkeeper both work in https mode.
>>>
>>>                        Thanks,
>>>                        Clif
>>>                     --
>>>                     Posted from the Discuss forum
>>>                     _______________________________________________
>>>                     Discuss mailing list
>>>                     Discuss at eugenemakerspace.com
>>>                     <mailto:Discuss at eugenemakerspace.com>
>>>                     http://eugenemakerspace.com/mailman/listinfo/com.eugenemakerspace.discuss
>>>
>>
>>
>>
>>             _______________________________________________
>>             Discuss mailing list
>>             Discuss at eugenemakerspace.com
>>             <mailto:Discuss at eugenemakerspace.com>
>>             http://eugenemakerspace.com/mailman/listinfo/com.eugenemakerspace.discuss
>>
>>
>>
>>         _______________________________________________
>>         Discuss mailing list
>>         Discuss at eugenemakerspace.com
>>         <mailto:Discuss at eugenemakerspace.com>
>>         http://eugenemakerspace.com/mailman/listinfo/com.eugenemakerspace.discuss
>>
>>
>>
>>     _______________________________________________
>>     Discuss mailing list
>>     Discuss at eugenemakerspace.com  <mailto:Discuss at eugenemakerspace.com>
>>     http://eugenemakerspace.com/mailman/listinfo/com.eugenemakerspace.discuss
>
>
>
> _______________________________________________
> Discuss mailing list
> Discuss at eugenemakerspace.com
> http://eugenemakerspace.com/mailman/listinfo/com.eugenemakerspace.discuss

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://eugenemakerspace.com/pipermail/com.eugenemakerspace.discuss/attachments/20140204/374a3343/attachment.html>


More information about the Discuss mailing list